Zlepšete své letní zážitky s tabletem

TCL NXTPAPER 11

Vstupte do slunečných letních dnů s tabletem, který byl navržen tak, aby upřednostňoval vizuální zdraví a bezproblémovou konektivitu. Špičková technologie NXTPAPER poskytuje 11palcový displej s rozlišením 2K, který nabízí pohodlné sledování za jakéhokoli světla a úhlu. Snížením expozice modrému světlu, aniž by byla obětována přesnost barev, zajišťuje tento tablet vynikající zdraví zraku a jasnost, certifikovanou organizací TÜV pro účinnou filtraci modrého světla.

TCL NXTPAPER 11 má strukturu připomínající papír a antireflexní sklo, takže je ideální pro dlouhodobé čtení a psaní. Tento tablet integruje produktivitu do všech aspektů vašeho života, což z něj činí základní nástroj pro práci i volný čas.

Díky 8MP širokoúhlé přední kameře, čtveřici reproduktorů a dvěma mikrofonům zaručuje TCL NXTPAPER 11 křišťálově čisté videohovory a pohlcující zvuk. Robustní baterie s kapacitou 8000 mAh podporuje dlouhodobé používání a možnost reverzního nabíjení zajišťuje, že vaše ostatní zařízení zůstanou napájena, takže vaše kreativita a produktivita zůstanou nepřerušeny po celou sezónu.

TCL NXTPAPER 11 se dodává v tmavě šedé barvě s Flip pouzdrem a je již k dispozici za doporučenou cenu 4999 Kč (179 eur).

TZ

Související příspěvky

Leave a Comment